zondag 9 juni 2013

Review: MAC Fluidline Eye-liner Gel.

Yes, dit keer weer een review! Nee, geen budgetmerk dit keer.. Wel weer een oogproduct! Ik heb het over de M.A.C Fluidline Eye-liner gel. Een zwart goedje in een mooi potje; eyeliner! Meestal heb ik van die eyeliners waarbij je geen kwasten nodig hebt. Bijvoorbeeld met een stift. Nou vind ik die niet altijd even goed werken en vaak stellen ze me teleur.. Dus vond ik dat het tijd was om is een keer een eyeliner uit een potje te gebruiken. De mooiste zag ik in de Bijenkorf bij M.A.C counter. 




De foto's (mijn excuses) zijn gemaakt met mijn mobiel. Maar goed, de 'kleur' die ik heb uitgekozen is zwart, genaamd 'Black Track' en het zat in dit klassieke doosje. Yes, I love the verpakkingen van M.A.C. Dit product van M.A.C is niet erg budget, het kost namelijk  € 18,00.



Gorgeous isn't it? Bijna zonde om er iets uit te halen! De make-up spulletjes van M.A.C zien er sowieso altijd mooi verpakt uit. Ik ben best wel enthousiast en ik hoopte dus ook dat ik er goed mee overweg kon (aangezien ik nog nooit eyeliner uit een potje heb gebruikt) en ik heb veel mensen horen zeggen dat het moeilijker is dan bijvoorbeeld zo'n stift. Ik heb het wel geprobeerd en zie hier het resultaat:


As you can see heb ik de fluidline eyeliner van M.A.C op en een beetje mascara (Masterpiece  Waterproof High Definition Mascara van Maxfactor) 


Full face 


Ik ben echt heel erg tevreden met dit product. Het aanbrengen van de eyeliner gaat veel makkelijker dan dat ik verwachtte en ik breng het trouwens aan met de eyeliner kwast van Catrice, dat gaat ook prima. Je kan het met de kwast precies richten op de plek waar je de lijn wilt zetten en dit gaat juist nog makkelijker dan een stift! Ik gebruik deze eyeliner nu bijna elke dag en hij bevalt me zeer goed. Hij vlekt overigens ook niet, dus daar ben ik ook heel blij mee, andere eyeliners deden dit wel en aan het einde van de dag zag het er dan helemaal uitgelopen uit. Een lange dag haalt deze eyeliner zeker. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat als ik klaar ben, alle eyeliner van het kwastje moet halen en dat er dan nog heel veel aanzit.. Zonde. Het kan overigens ook aan het kwastje liggen, maar dat weet ik niet. Oh ja, en het is niet budget.. maar dat maakt niet uit voor dit goede product.

Eindoordeel: Ja, dit raad ik zeker weten aan. Je krijgt strakke lijnen, het vlekt niet, makkelijk aan te brengen en je krijgt een mooi resultaat. LOVE IT! 

Voordelen: 
+ Brengt goed en makkelijk aan
+ Houd de hele dag
+ Vlekt niet
+ Mooie, strakke lijnen

Nadelen: 
- Duur
- Verbruikt veel product

3 opmerkingen:

 1. ik heb black track ook, ik vind hem erg fijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het zo duur is, het ziet er wel mooi uit!
  Handmade,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ga ik ook eens kopen! x Sh (jeweetwelwie)

  BeantwoordenVerwijderen