maandag 17 juni 2013

Review: Etos Colour Balm

Hello!
Vandaag weer is een review. Dit keer best wel budget, ik heb het over de Etos Colour Balm. Verkrijgbaar in drie kleuren, per stuk 3,99. Een soort roze lippenbalsem als stick. Deze stick behoort tot het zomerassortiment. Ik heb een felroze stick met een roze lippenbalsem erin. Het idee is om je lippen te hydrateren en om een subtiel kleurtje achter te laten. Mooie belofte, maar bevalt hij ook goed? 
De swatch; hij laat een subtiel kleurtje op mijn hand achter, met best veel shimmer. Ook glanst hij heel mooi in het licht en het ziet er allemaal goed uit. Het aanbrengen voelt heel zacht en gaat gemakkelijk, je hoeft niet 10x met de stick over je hand te gaan, dit is maar 2x gedaan. Mijn lippen zonder iets. (Sorry voor de kwaliteit, gemaakt met mijn telefoon)


Mijn lippen met de Etos Colour Balm. Verschil is er zeker! Mijn lippen zijn op het tweede plaatje meer roze dan op het eerste. Ook glimt het meer en (wat je niet kunt zien op het plaatje) kun je duidelijk de shimmers zien als ik deze lippenbalsem opheb. 

Dit is denk ik de fijnste lippenbalsem die ik heb. Mijn lippen voelen ook gehydrateerd aan en nog een pluspunt: hij plakt niet zo erg. Wat ik bij veel lippenbalsems en lipgloss heb is dat mijn haar er bijvoorbeeld aan blijft plakken in de wind. Dat is dus niet het geval! 


Ja, ik ben tevreden over deze lippenbalsem. De afgelopen tijd grijp ik vaak naar deze lippenbalsem bij bijvoorbeeld mijn dagelijkse look. Je kan hem even snel opdoen (tijdbesparing!) en je hoeft dus niet moeilijk te doen met lipstick. Wat wel een minpunt is, dat hij niet lang blijft zitten. Een (kleine) maaltijd overleeft hij zeker niet en je moet hem veel bijwerken.

Voordelen:
+ Budget
+ Werkt fijn, snel
+ Zacht, hydraterend
+ Mooie kleur, mooie shimmer.

Nadelen:
- Blijft niet lang zitten.
- Veel bijwerken 

3 opmerkingen: