dinsdag 10 september 2013

Tag: And that's who I am.

Hello!
Zo, ik heb een lange tijd niks met mijn blog gedaan. Ik had mijn blog een beetje laten varen omdat ik erachter kwam dat het niet helemaal mijn ding was. Toch wil ik wel een tag doen, de 'And that's who I am' tag. Je kent vast wel de plaatjes die je op 'WeHeartIt', 'Tumblr' of 'Facebook' tegenkomt. Plaatjes met 'andthatswhoiam'  of 'And that's who I am' eronder. Er bestaat daar ook een tag van en die ga ik doen. De bedoeling is dat je plaatjes zoekt die helemaal bij jou passen en daar een (kleine) beschrijving/uitleg bij zet.
Deze drie vond ik wel bij elkaar passen; ik vind lezen heel leuk en doe het graag. Vaak heb ik dus ook liever boeken dan de verfilmingen ervan. Het boek vind ik vaak beter dan de film. Ik heb de middelste foto puur voor de verfilmingen gekozen, want gewoon films kijken die niet zijn verfilmd kunnen wel ontzettend goed en mooi gemaakt zijn. Ik vind het dan bijvoorbeeld leuk om de 'making of' van een film te bekijken. Verder haat ik cliffhangers; boeken, films, series.. Waarom hebben zoveel van deze dingen cliffhangers? Ik hou niet zo van wachten. Deze passen wederom weer bij elkaar. Natuurlijk fiets ik, ik woon immers in Nederland. Daarnaast gebruik ik mijn fiets eigenlijk als enige vervoersmiddel. In het dagelijks leven zal je mij niet snel de bus of tram zien nemen. Ik vind het eigenlijk wel prima om met de fiets te gaan, behalve als er enige vorm is van neerslag. Ja, ik hou van lang haar. Ikzelf heb lang, bruin, stijl haar. Ik vind lang haar nou eenmaal mooi, korter haar vind ik zelf (naar mijn mening) een beetje jongensachtig. Kort haar kan sommige meisjes wel héél goed staan, begrijp me niet verkeerd, maar bij mezelf zie ik het niet zo zitten. Ik vind het trouwens wel jammer dat ik stijl haar heb, ik had liever krullend haar gewild.Bang voor de dood zijn is niet echt een goede eigenschap. 'Wat als' scenarios afspelen in mijn hoofd is eigenlijk een nog slechtere eigenschap. Het punt is dat ik niet zozeer bang ben om zelf dood te gaan, ik ben veel banger dat er wat met mensen om mij heen gebeurd. Met bijvoorbeeld familie of vrienden.Ik ben geboren en getogen in Nederland en ik voel me daarom ook echt een Nederlander. Nederlands is mijn moedertaal. Toch ben ik ook half Aziatisch. Ik zag dit plaatje voorbij komen en moest hem wel gebruiken. Veel mensen vragen zich af waar ik nou precies vandaan kom, omdat ik er niet echt Nederlands uitzie, maar ook niet helemaal Chinees, Koreaans of Japans. Ik ben half Zuid-Koreaans en half Nederlands. Ik voel me naast Nederland, ook erg Aziatisch. Ik voel me bijvoorbeeld ook thuis in Aziatische landen en bij Aziatisch eten.


Deze plaatjes passen ook weer bij elkaar. Ik zal niet snel over mezelf zeggen dat ik creatief ben. Ik hóú er wel van. Ik hou van tekenen, schilderen, filmen, fotograferen, editen.. Het is misschien wel het leukste wat ik uren achter elkaar kan doen. Met name filmen, maar daar vond ik helaas geen plaatje van. Waarom ik 'i'm a perfectionist' erbij heb gedaan? Ik ben niet snel tevreden over mijn werk. Van film tot tekening, ik ben er nooit super blij mee. Het kan me heel erg frustreren als me iets niet op een bepaalde manier lukt. Ik blijf dan net zo lang doorgaan tot het me wel lukt.Niet zo'n goede eigenschap; het slecht omgaan met geld. Als ik geld heb, moet het persé binnen een week of 2 alweer op zijn. Ik kan gewoon niet sparen. Het moet bij mij altijd opgaan aan het kopen van nieuwe kleding of make-up. Een soort verslaving aan nieuwe spullen, dus.


Dit zou ik dus nooit kunnen; een vegetariër worden. Ik hou teveel van vlees en vis om dit te kunnen. Ik vind het daarom altijd wat minder als we vegetarisch eten thuis.


Ik vind kleine kinderen heel erg leuk. Zelf heb ik een broertje van 3 en die zou ik echt niet meer kunnen missen. Ik kan heel lang met kleine kinderen spelen en word niet snel ongeduldig als ik bijvoorbeeld een verhaaltje voor de tweede keer moet voorlezen. Baby's zijn gewoon cute.


Hieronder versta ik eigenlijk feestjes en concerten. Een klein, intiem feestje vind ik wel weer leuk maar ik ben liever niet in een disco. 'Losgaan' past gewoon niet bij mij en ik ben niet echt fan van drukte.


Natuurlijk niet elke dag, maar soms vind ik het wel fijn om gewoon (net zoals het meisje op de foto) lekker cozy op de bank te zitten met een filmpje en wat snacks erbij. Niemand die je kan storen. :)


Toen ik deze erbij zag staan, twijfelde ik even, maar heb  ik hem er toch maar bij gedaan. Ik ben iemand verloren aan kanker en dat doet nog steeds wel pijn. Daarom scheld ik niet met kanker en hoor ik liever niet dat mensen in mijn omgeving dat wel doen.Als laatste weer twee foto's die bij mij goed samen gaan; ik hou van de kleine dingetjes die me blij maken. Alle kleine dingetjes vormen voor mij gewoon 1 groot, mooi geheel. Vaak zijn het de kleine dingen in het leven die je juist onthoud. Ik kan ook heel veel lachen. Vooral met vriendinnen kan ik heel lang de slappe lach hebben om iets wat anderen totaal niet grappig vinden. Ach ja, als ik en m'n vriendinnen het maar leuk vinden, is het niet erg.

Dit was het! Ik heb vrij veel plaatjes en tekst gebruikt, maar vond het wel leuk om te doen omdat ik al heel lang niks geblogd heb. Deze tag is heel makkelijk over te nemen. Zoek maar op 'WeHeartIt' naar 'andthatswhoiam' en je krijgt heel veel resultaten.

Liefs.


2 opmerkingen: